Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Kundalini jóga, a jógák ezerarcú királynője

Tenni kell, nem beszélni róla. De ahhoz, hogy lássad, érezzed, elhidd, hogy tenni kell, beszélnem kell róla, beszélnünk kell róla. Elhiszed, hogy fiatalít, energetizál, jókedvűvé tesz? Elhiszed, hogy megmozgatja az izmokat, élni akarást ad, és belső mosolyt? Ugye nem hiszed el. Nem ettől. De ha e miatt, amit itt olvasol, kipróbálod, akkor majd elhiszed. A kundalini jóga számomra az ÉLET jógája.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Olvasgatók

Györkércsakra erősítése kundalini jógával

2008.08.07. 07:47 EzerArcú

A piros szín a gyökércsakra színe, és akkor viseljük, akkor élesedik ki a látásunk erre a piros színre, ha tudatosan vagy tudattalanul a gyökércsakrát szeretnénk erősíteni.

Lássuk, mikor jó ez.

Bár ez a jó dolog, meg a rossz is, csak a felület. Van, hogy így teszünk, van, hogy hív minket a piros szín, van, hogy egyszerűen vonz a legalsó, esetleg az alsó három csakra, tehát így teszünk, amik itt fel vannak sorolva.

Én a tudatosság híve vagyok, vagyis hogy rácsodálkozhassak, ha valami így történik.

Gyökércsakra eleme a föld, színe a vörös,

Én a legalsó, a gyökércsakrát erősítem, amikor

  • piros színt veszek magamra, minél közelebb a bőrömhöz, annál erősebb a hatás
  • amikor piros ékszert teszek fel
  • amikor piros, narancsopiros, liláspiros képet nézegetek, akár önkéntelenül is
  • amikor ugrálok, kopogok a lábammal (ezek mind az energiát küldik elsődlegesen a gyökércsakrához, ahogy a kisgyermekek a hisztinél a fenék földhözverésével teszik)

Eddig voltak azok az erősítések, amiről rájövök, hogy erősíteni szeretném, Vagyis az öntudatlan jelzései a testemnek-lelkemnek.  De ha már rájöttem, tudatosan is tudom erősíteni. Persze  a tudatos és öntudatlan mindenkinél más lehet. A lényeg, hogy egy ponton rájöjjünk, JÉÉÉÉ, hiszen én ezt teszem...

  • összefügg a megélhetés és a gyökércsakra, szóval az anyagi gondok csökkentik, az anyagiakból kiinduló jó dolgok erősítik, főleg amit mi "tulajdonolunk", az otthon, a saját kuckó, a saját dolgok
  • földelem, sőt, ha földre fekszek, földön mezítláb járok, erősíti, élő és egészséges fa, erdő...
  • anya, anyával kapcsolatos dolgok befolyásolják, tehát az anyával való jó kapcsolat kialakítása erősíti
  • minél inkább egynek érezzük magunkat a testünkkel, a fizikai testtel, annál inkább ezen csakrának energiaszintjéhez vagyunk közel.
  • és ÉS ÉÉÉÉÉS a kundalini jóga

Ez utóbbiról igencsak vegyesek a vélemények, mármint a hatást illetően. Most olvastam megint egy óvó-intő véleményt, hogy mennyire ritka a jó mester, és bizony árthatunk is vele.

Jelentem, én is úgy gondolom, hogy az igazán jó dolgok, lsd gyógyszer, homeopátia, tanulás, tudás, kés, elektromosság, stb, mind képesek ártani. Oda kell figyelni a használatánál. Nem szabad visszaélni vele.

Igen, biztosan árthat. Nagyon nagy energiák mozognak. Ha valaki nem bírja, az ne csinálja. De attól a kundalini jóga nagyon jó. Ha valaki magának mestere, akkor magának nem okoz rosszat. Másnak pedig ne vezényeljen senki, aki nem mester, ebben egyet értek.

Ja, és - mivel ott van a szomszédban - minden, ami erősíti a gyökércsakrát, erősíti a második csakrát is, ami történetesen a szexcsakra. Ezt is lehet ám negatív jelnek tekinteni, bár világunkban inkább ellenkezője igaz.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: élet szex energia gyakorlás jóga érzés mester kundalini joga kundalini kundalini yoga gyökércsakra szexcsakra

A bejegyzés trackback címe:

https://kundalinijoga.blog.hu/api/trackback/id/tr10604251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása