HTML

Kundalini jóga, a jógák ezerarcú királynője

Tenni kell, nem beszélni róla. De ahhoz, hogy lássad, érezzed, elhidd, hogy tenni kell, beszélnem kell róla, beszélnünk kell róla. Elhiszed, hogy fiatalít, energetizál, jókedvűvé tesz? Elhiszed, hogy megmozgatja az izmokat, élni akarást ad, és belső mosolyt? Ugye nem hiszed el. Nem ettől. De ha e miatt, amit itt olvasol, kipróbálod, akkor majd elhiszed. A kundalini jóga számomra az ÉLET jógája.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Olvasgatók

Miért volt titkosított a Kundalini?

2008.07.10. 09:10 EzerArcú

Az egyik, hogy nem értették meg. A másik, mint minden tudomány ma is, belterjes, és szerette volna a kiváltságokat magának megtartani.

A világ azonban változik. Nem támogatja - ezt most össznépi tudatosság szinten értem, nem jogilag, bár a jog is változik - a titkokat. Ilyen segítség az internet is. Manapság, ha felteszek valamit az Internetre, talán el sem távolítható. Minden esetre bárki hozzáfér, aki keres.

A keresők ezért a legjobb, legnyitottabb emberek. Karmájuk, hogy keressenek és találjanak. A keresők mindig találnak, ez benne a csodálatos.

A keresőknek mindig megadatik, hogy addig titkosnak tartott tanok is elérhetővé váljanak.

Vagyis ezelőtt kb 40-50 évvel, nagyon sok "mester" megnyitotta a "tudás kapuját".

Igen, mondhatjuk, hogy a kígyó és a tudás almája megint...

Természetesen a mestereknek nem kellett attól félniük, hogy titkos tanaikat elsőre is bárki megérti. Olyan ez, mint a régi titkos könyvek - titkos nyelvezeten íródottak.

Videó Shri Mataji szavaival a titkos tanok felfedéséről

Viszont elérhető, és aki haladni akar, az megteheti.

Szólj hozzá!

Címkék: kereső élet meditáció shri kundalini joga kundalini yogi kundalini yoga mataji vízöntő korszak megvilágosulás shri mataji

A bejegyzés trackback címe:

https://kundalinijoga.blog.hu/api/trackback/id/tr99559971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása